Ana içeriğe atla

Premier Lig'de 3. Hafta Sonuçları

Premier Lig'de 3. hafta maçları 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde oynandı. 3. Hafta her zamanki gibi merakla beklendi ve futbol severler beklentilerinin karşılığını aldılar.
Geçen haftanın ardından Premier Lig'de 3. Haftanın Sonuçları şu şekilde:


Sonuçlara bakmadan önce bile haftanın dikkat çeken maçı Liverpool - Arsenal karşılaşmasıydı. Liverpool sahasında Arsenal'i adeta dağıttı. Firmino, Mane, Salah, ve Sturridge attığı gollerle takımını 4-0'lık galibiyete taşıdılar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şampiyonlar Liginde gruplar belli oldu

UEFA Şampiyonlar Liginde 2017-2018 sezonu grupları belli oldu. Monako'da gerçekleştirilen kura çekimi her zamanki gibi heyecan yarattı. İşte merakla beklenen o kura ve gruplar..

Questions every urban traveler should consider – travelling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla elementum viverra pharetra. Nulla facilisis, sapien non pharetra venenatis, tortor erat tempus est, sed accumsan odio ante ac elit. Nulla hendrerit a est vel ornare. Proin eu sapien a sapien dignissim feugiat non eget turpis. Proin at accumsan risus. Pellentesque nunc diam, congue ac lacus nec, volutpat tincidunt turpis. Lorem...Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Avrupa Liginde rakipler belli oldu!

Avrupa Liginde kuralar çekildi ve temsilcilerimiz Konyaspor ile Başakşehir'in rakipleri belli oldu.